Clubinformatie

Historie vereniging

Zoals in onze naam te zien is de vereniging opgericht in 1984 door enkele enthousiaste mensen uit Kaatsheuvel. Begonnen werd er in de Gildenbond. Daarna hebben we achtereenvolgens in de gymzaal van de Mariaschool gespeeld, waarna we overgestapt zijn naar een ruimte bij de KPV in de Amerikastraat. Toen het daar te klein dreigde te worden voor onze vereniging zijn we terechtgekomen op onze huidige locatie aan de Vossenbergselaan. Bij de oprichting telde de vereniging enkele leden en hadden we de beschikking over 2 tafeltennistafels. Momenteel is ons ledenbestand ± 30 seniorleden.

Activiteiten

Elk jaar worden diverse interne toernooien georganiseerd voor onze leden. Onder andere: Januari: Nieuwjaarsdubbeltoernooi Maart: Clubkampioenschappen Juni: Open Slottoernooi + BBQ Via aankondigingen op het mededelingenbord worden de leden in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan diverse toernooien buiten onze vereniging, waarvoor wij als vereniging een uitnodiging ontvangen. Voor consumpties tijdens onze clubavonden hebben we een eenvoudige bar, die wordt verzorgd door Sjaan Beerens.
13-07-2017Laatste speelavond voorjaar 2017
28-08-2016Eerste speelavond najaar 2017

Speellocatie

We hebben de beschikking over een mooie locatie, namelijk: Gymzaal De Westkant a.d. Vossenbergselaan 72 te Kaatsheuvel. Bereikbaar vanuit de Beethovenlaan. We beschikken over 7 tafels. Er is kleed- en doucheruimte aanwezig.

Maandag 20.15 - 24.00 uur
Donderdag 20.30 - 24.00 uur

Clubkleding

Als je lid wordt van onze vereniging, ben je verplicht om de clubkleding te dragen tijdens de competitiewedstrijden en bij officiële toernooien. In de zaal zijn indoorschoenen (zonder zwarte zool) en sportkleding verplicht. Shirts worden door de vereniging aangeboden voor €15,00. Als je een shirt nodig hebt, kan je dat bij een van de bestuursleden kenbaar maken.

Competitie

De vereniging neemt deel aan de TTL-competitie (Tilburgse Tafeltennis League). Aan het deelnemen van de competitie zijn voor de leden geen extra kosten verbonden. Elk lid kan te kennen geven competitie te willen spelen.